Contact

Als je me wilt bereiken, kun je me mailen (***) of je kunt een berichtje achterlaten in het vakje op deze pagina.

Edit: Begin 2020 werd deze site gehackt. Vandaar dat ik mijn mailadres heb weggehaald. Als ik dit schrijf, kan ik dus op mijn blog komen. Maar dat is niet altijd het geval. De hacker heeft mijn site gekoppeld aan een mailadres van hemzelf. Hij kan er nu altijd op, en ik alleen als hij dat niet tegenhoudt. Ik heb WordPress.com (= Automattic) hierbij om hulp gevraagd, maar dat lijken zij niet te willen.Volgens hun is het mijn schuld, moeten zij de privacy van degene op wiens naam deze site nu staat, beschermen, zijn mijn bewijzen dat deze site op mijn naam staat en dat ik de enige beheerder ben, niet geldig, moet ik beter mijn best doen om in te loggen etc. Het heeft er dus veel van dat zij niet mij, maar de hacker willen helpen.

Ik voorzie dat ik deze site op den duur helemaal los moet laten. Ik dank al mijn lezers voor hun interesse, hun vertrouwen, hun vriendschap, hun belangstelling, hun waardering. Ik wens jullie allemaal veel geluk en succes verder.

Dank,

Betje Sonnetje.

19 Reacties op “Contact

 1. Ik wil je alleen vertellen dat ik genoten heb hier.
  Al lezend vind ik een manier van schrijven die mij aanspreekt en schenkt . Jouw sonnetten brengen een rythme in mij teweeg, waardoor het begint te kriebelen in mij
  en dat maakt mij blij.
  Dank je!

 2. Tantebetje van SOL en ZZ. Ik zit heerlijk te struinen op je site nadat ik was begonnen aan een sonnet. Ik zit vast, ik weet niet meer hoe het rijmschema in elkaar zat.
  Veel te gemakkelijk dacht ik dat ik het nog wel wist maar helaas.
  Verder dan a-bb-a// c-dd-c of de andere versie, kom ik niet. Hoe zat het ook alweer met die laatste twee? Dat daar een chute in moet weet ik nog wel, maar de rijm daar gaat het om. Wil je me die nog eens sturen?

  Jacqueline (Eline-Mara EM van ZZ of Suma van SOL)

 3. Dank je voor je reactie, Jaqueline. Ik zal er een post over maken.

 4. TB, dank je wel. Fijne zondag nog.
  Jacqueline.

 5. Daar ben ik weer Tantebetje. Ik heb op mijn Blog bij instellingen berichten enige veranderingen aangebracht waardoor het zou moeten lukken om op een eenvoudige wijze een reactie toe te voegen. Zou je het willen testen aub?

 6. Oh, Mathilde, ik zie je reactie nu pas. Ik ga testen.

 7. Nou, het is dus weer niet gelukt ūüė¶ en ik heb geen idee waarom niet.

 8. Beste Betje,

  Heb je een e-mail gestuurd, ben benieuwd naar je reactie.

  Mvg Jolande

 9. Betje, ik heb getracht je een mail te zenden,maar het blijft in mijn postvak uit zitten. Daarom hier. Wou jou als trouwe bezoekster laten weten dat mijn blog is ontoegankelijk voor wie dan ook. Binnenkort ws toch weer open,maar ik zit nog te worstelen. Er staat ook dat je je kunt aanmelden, maar dat is voor niemand mogelijk.

 10. Dank je,TanteBetje. Blog is weer open maar mijn hoofd is nog een rommeltje door slaapgebrek.

 11. Dat komt en gaat. Schrijf je veel Tantebetje?

 12. Ik hoop dat je je snel weer helemaal lekker voelt, Tilly.
  Ik schrijf niet zo veel als ik graag zou willen, jij?

 13. heb 2 dochters, waarvan mn oudste op 3 weken met herpesencefalitis in het ziekenhuis lag… afin, niet onmiddelijk, ze dachten dat ik een overbezorgde moeder was… ze is nu 5… t’is een schatje, maar t’is niet evident…

 14. Gaat het goed met haar, Kelly?

 15. Blij dat ik je weer gevonden heb. Ik maakte mij een beetje zorgen over de radiostilte na de hack. En toen kwam corona.
  Jammer dat de hacker jouw site nog steeds in zijn greep heeft.
  Groetjes uit het zuiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s